söndag 3 juli 2011

Thailand röstar












Idag har Thailand röstat. Förhoppningsvis har det skett på ett demokratiskt sätt. Just nu, verkar det som Puea Thai har fler än 300 platser i parlamentet av 500. Puea Tha är de sk "röd skortorna". De som har blivit kallade outbildade gangsters  som inte förstår något. Hur kommer militären agera om valprognoserna står sig?

Det som nu sker  i Thailand är också en påminnelse om vad som hände för ett år sen. Mars, april och maj. Vi var i Bangkok i olika omgångar då. Såg en hel del och framför allt hörde vi om vidrigheter. Stötte även på Seh Daeng den 21 april. Följde honom under en halvtimme. Har ett gäng bilder som är bra, men då jag försökte prata med honom så skakade han på huvudetr. Läste senare att han inte ville uttala sig om läget och framför allt inte inför utländsk media. Får väl då se mig som media. Den 14 maj sköts han huvudet av en krypskytt. Så kan det gå. Militären och regeringen förnekade all inblanding....Jaja, vem vet.

Väckte upp Flip-Flop för en stund. För er som vill checka. Ni har ett dygn på er för att botanisera i den klassiska Flip-Flop bloggen. Sista chansen: Klicka här

2 kommentarer:

Karl-Evert sa...

Jag har tagit sista chansen, fick ej fram samtliga kommentarer, går kanske tillbaka senare

djingen sa...

Very fresh! Bra.

/Danne